Haberler

  • Haberler: 5.09.2023
  • Sayı: 951

SİLLE SANAT SARAYINDA “KUŞ PAZARI” SERGİSİ AÇILDI: SİYAH BEYAZIN BÜYÜSÜ

Sille Sanat Sarayı, on ikinci yılını on iki farklı sergi ile kutlarken, Murat Alyakut'un "Kuş Pazarı" isimli siyah beyaz fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Bu özel sergi, izleyenlere siyah beyazın büyüsüne kapılma fırsatı sunuyor.

 

Sille Sanat Sarayının bu yıl gerçekleştirdiği proje kapsamında, "Kuş Pazarı" fotoğraf sergisi sekizinci sergi olarak ziyaretçilere sunuluyor.

 

 

Murat Alyakut'un objektifinden çıkan siyah beyaz "Kuş Pazarı" fotoğrafları, izleyenlere sıra dışı bir deneyim sunuyor. Sergide yer alan fotoğraflar, siyah beyazın gücünü ve detaylarını en saf haliyle yansıtarak, ziyaretçilere adeta zamanın içinde yolculuk yapma hissi veriyor. Kuş satıcılarının renkli dünyasını siyah beyazın çarpıcı etkisiyle yakından tanıma fırsatı bulan izleyiciler, bu özel atmosferi bir başka boyutta deneyimliyorlar.

Sille Sanat Sarayı yöneticisi Reha Bilir, sergi açılışında yaptığı konuşmada şöyle söyledi: "Murat Alyakut'un "Kuş Pazarı" isimli siyah beyaz sergisi, fotoğrafta proje çalışması için başarılı bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Bu sergi, fotoğraf severlere siyah beyazın büyüsünü ve estetiğini en saf haliyle sunuyor. Sille Sanat Sarayı olarak amacımız, fotoğraf sanatının farklı yüzlerini keşfetmeye devam ederek, izleyicilerimize unutulmaz anlar yaşatmak."

"Kuş Pazarı" sergisi, sanatseverler için Sille Sanat Sarayı'nda 15 Eylül'e kadar görülebilir olacak. Sanat ve fotoğraf tutkunlarını bu siyah beyaz büyüye tanıklık etmeye davet ediyoruz.