Haberler

  • Haberler: 23.12.2023
  • Sayı: 838

SİLLE SANAT SARAYINDA TUĞBA US BİLİR’İN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Konya'nın gözde sanat mekânlarından biri olan Sille Sanat Sarayı, 12. yılını coşkuyla kutlarken, sanat dolu sergi projelerine bir yenisini daha ekledi. Sarayın ev sahipliği yaptığı yılın on birinci sergi, fotoğraf tutkunları tarafından ilgi ile izlenen bir etkinlik oldu. Tuğba Us Bilir'in objektifinden hayatın çeşitli kesitlerini yansıtan 30 özel fotoğraf, serginin açılışıyla birlikte ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Tuğba Us Bilir, üçüncü kişisel sergisinde, kendine özgü bakış açısıyla çektiği fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekti. Sergide yer alan her bir kare, izleyicileri farklı bir hikayenin içine çekerek duygusal bir yolculuğa davet ediyor.

Serginin açılışına katılan sanatseverler, Tuğba Us Bilir'in fotoğrafçılıkta estetik ve duygu yoğunluğunu bir araya getiren özgün tarzını büyük bir ilgiyle karşıladı.

Sille Sanat Sarayı yöneticisi Reha Bilir, Tuğba Us Bilir'in eserlerini sergilemekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, sanatçıya sergi açılışının anısına Sille Sanat Sarayı anı madalyası verdi.