Haberler

  • Haberler: 11.02.2021
  • Sayı: 3305

 

Ülkemizin en güzel şehirlerinden Antalya'da Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği - POYD tarafından dünyanın her köşesinden fotoğrafçıların katılımına açık bir fotoğraf yarışması düzenlendi. Sille Sanat Sarayının organizasyon sponsoru olarak desteklediği fotoğraf yarışmasına çok sayıda kuruluş sponsor olarak katkı sağlıyor.

 "Neden Antalya?" başlığı altında tek kategoride yapılacak olan yarışmaya gönderilecek olan fotoğraflarda jürinin arayacağı kadrajlar; “Antalya’ya turist olarak gelmek isteyen kişilerin neden Antalya’yı seçtiğini gösterecek kadrajlar” olacaktır. İçinde insan unsurunu da bulunduran ve Antalya’nın tarihi, doğal güzellikleri ve kültürünü içeren fotoğraflar bu anlamda Antalya’nın turizm için neden seçildiğinin bir anlamda görsel kanıtları olacaktır. Yarışmaya Antalya ili sınırları içinde çekilmiş fotoğraflar katılabilecektir.

 Katılımcılar yarışmaya en çok 4 fotoğrafla katılabilecekler.

 Yarışmaya sadece http://antalya.sillesanat.com/ adresinden sunulan eserler kabul edilecektir. Baskı, CD/DVD veya mail (e-posta) ile katılım kabul edilmeyecektir. 

 Ödül alacak fotoğrafların seçimlerini POYD Başkanı Ülkay Atmaca, POYD kurucu üyesi Avni Aker, Coşkun Aral, Reha Bilir, Erol Doğaner, Burak Şenbak ve Akın Acar yapacaklar.  Yarışmaya katılmak için son gün 22 Ağustos 2021 olarak belirlendi.

Yarışma koşullarına ayrıntılı olarak http://antalya.sillesanat.com/ adresinden ulaşılabilir.

Yarışmanın ödülleri;

1. lik ödülü 5.000 TL.

2. lik ödülü 3.000 TL.

3. lük ödülü 2.000 TL.

Mansiyon 1.500 TL.

Eczacıbaşı Profesyonel Özel ödülü 1.500 TL.

Vitra Özel ödülü 1.500 TL.

Ekol Gıda özel ödülü 1.500 TL.

Ereng.Event özel ödülü 1.500 TL.

Grafix özel ödülü 1.500 TL.

Holiday Medya özel ödülü 1.500 TL.

Xanadu Hotels Jüri Özel ödülü 1.000 TL.

Serigileme 250 TL. (50 adet)