Haberler

  • Haberler: 17.04.2021
  • Sayı: 2192

HUĞLU KOOPERATİFİNDEN SANATA DESTEK

 Uluslararası ihracatta büyük başarı sağlayan ve ürünlerini 55 ülkeye ihraç ederek ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Huğlu Kooperatifi spora yaptığı desteklerin yanında sanat dünyasına da katkı sağlıyor.

 Bisikletle dünya turuna çıkan ve yolu Beyşehir’den geçen yabancılara yemek ve konaklama konusunda destek veren Huğlu Kooperatifi şimdi de fotoğraf sanatı alanında ülkemizin ismini dünyada duyuran fotoğraf topluluğu Sille Sanat Sarayına katkı sağlıyor.

 Sille Sanat Sarayının yarışmalarda ve etkinliklerde ödül olarak değerlendireceği ahşap fotoğraf makinesi tasarımları Huğlu’da üretiliyor. Huğlu Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, Beyşehir’in ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan her alanda desteklerini devam ettireceklerini belirterek, Sille Sanat Sarayı üyelerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 Sille Sanat Sarayı kurucusu Reha Bilir de, Sille Sanat Sarayı üyeleri adına Huğlu Kooperatifi Başkanı Naci Tanık’a ve Sille Sanat Sarayı ödül plâketlerinin üretilmesi aşamasında özveri ve titizlikle çalışan Huğlu Pusula Av Bayii Metin Yayla’ya, Ayhan Çekiç’e, Güzel Makine çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtti. Ödül plâketlerinin üretilmesinde emeği geçenlere Sille Sanat Sarayı anı madalyalarını SSS üyesi, Huğlulu fotoğraf sanatçısı Feray Bilir teslim etti.