Haberler

  • Haberler: 3.12.2023
  • Sayı: 1001

 

 

10X10 TROFEO KUPASI ÜÇÜNCÜ KEZ SİLLE SANAT SARAYININ OLDU.

Üç yıldır düzenlenen ve düzenlendiği günden beri dünyanın prestijli fotoğraf yarışmaları arasında yer bulan “10X10 Trofeo Kupası” sonuçları açıklandı. Sille Sanat Sarayı, üst üste üçüncü kez bu heyecan verici kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sille Sanat Sarayı'nın bu olağanüstü başarısı, takımın tutku dolu çalışma azmi ve işbirliği ruhuyla birleştiğinde ortaya çıktı. Kupa, sanatseverlerin dikkatini çeken yaratıcı fotoğraf çalışmalarıyla bu yıl da yine Sille Sanat Sarayı'nın oldu.

10X10 Trofeo Kupasında bu yıl Sille Sanat Sarayı takımında Akın Acar, Ayşe Yonga, Azim Khan Ronnie, Cihan Savran, Devrim Çelebi, Emel Sezer, Enes Top, Orhan Akça, Pedro Luis Ajuriguerra Saiz ve Veli Aydoğdu  yer aldılar.  Yarışmada bireysel kategoride de Sille Sanat Sarayı üyeleri Pedro Luis Ajuriguerra Saiz ve Akın Acar jüri üyelerinin verdiği puanlarla en çok puan alan yedi sanatçı arasında yer aldılar.

Sille Sanat Sarayı yöneticisi Reha Bilir yaptığı açıklamada, "Üst üste üçüncü kupa kazanımı, takımımızın gösterdiği azim ve kararlılığın bir sonucudur. Her bir üye, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda birlikte çalışma ruhuyla da bu büyük başarıya imza attı. Yarışmanın organizasyonunda çok önemli katkıları olan Peña Fotográfica de Badalona (İspanya), Asociación Fotográfica Miradas de Ceuta (İspanya) ve Asociación Fotográfica Asemeyando, Langreo (İspanya) yöneticilerine tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyor ve organizasyonun gerçekleşmesi için gösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyorum.Hedefimiz aynı başarıyı FIAP Dünya Kupasında da göstermektir." dedi.

Kazanılan bu prestijli ödül, Sille Sanat Sarayının sanatsal vizyonunu ve işbirliği ile başarıya ulaşma kararlılığını gösteriyor. Takım, elde ettiği bu zaferle birlikte sanatseverlerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Sille Sanat Sarayı, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla sanatın önemini vurgulamaya ve yaratıcı potansiyeli ortaya koymaya devam edeceğini belirtti.

Yarışmaya İspanya, Arjantin, Türkiye ve Dominik Cumhuriyetin’den toplam 14 takım 10'ar fotoğrafla katıldı. Türkiye’den yarışmaya katılan ikinci takım olan Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) üyeleri de başarılı fotoğrafları ile dikkat çekti.

AKIN ACAR

AYŞE YONGA

AZIM KHAN RONNIE

CİHAN SAVRAN

DEVRİM ÇELEBİ

EMEL SEZER

ENES TOP

ORHAN AKÇA

PEDRO LUIS AJURIGUERRA SAIZ

VELİ AYDOĞDU