Haberler

  • Haberler: 2.06.2020
  • Sayı: 2557

 Sille Sanat Sarayı, sanatsal etkinliklerine bu hafta da devam etti. Covid-19 nedeniyle oluşan salgın hastalık sürecinde özellikle video konferans yoluyla internet üzerinden faaliyetlerini yoğunlaştıran Reha Bilir, Türkiye'nin ve dünyanın fotoğraf sanatında önemli isimleri ile üyelerini buluşturmaya devam ediyor.

 Düzenlenen etkinlikler kapsamında salı buluşmalarına Lüksemburglu Fotoğraf Sanatçısı Romain Nero’yu konuk eden Sille Sanat Sarayı, fotoğraf severleri bir kez daha alanında uzman bir sanatçı ile buluşturmuş oldu. Uluslararası Fotoğraf Federasyonu (FIAP) Yönetim Kurulu üyesi olan Romain Nero, FIAP’ın aynı uluslararası yarışmalar için patronaj sorumlusu olarak görev yapmakta. Sille Sanat Sarayı fotoğraf topluluğunun da üyesi olan deneyimli fotoğrafçı katılımcılarla sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

  Etkinlik boyunca özellikle katılımcıların uluslararası fotoğraf yarışmaları ve unvanlar hakkındaki sorularını cevaplayan Romain Nero, fotoğraf yarışmalarının organize edilmesinden duyurulmasına, sonuçlardan ödüllere kadar birçok konuda açıklayıcı bilgiler verdi.

   Lüksemburglu Fotoğraf Sanatçısı Romain Nero kendi fotoğraf serüveni hakkında da bilgiler verirken kendi çalışmalarından örnekler sundu. Fotoğraf tarzı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleşirken, katılımcılar merak ettikleri birçok konuda aydınlanmış oldu ve başarılı bir fotoğrafçının çalışmalarını izlemiş oldu.

 Bu etkinlik de diğer uluslararası etkinlikler gibi FIAP Auspices etkinliği olarak gerçekleşti.