Haberler

  • Haberler: 5.02.2024
  • Sayı: 652

 

 

SİLLE SANAT SARAYINDA FOTOĞRAF TEMEL EĞİTİM VE FOTOĞRAFTA KOMPOZİSYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR.

Sevgili fotoğraf severler,

Mart ayında Sille Sanat Sarayı olarak, fotoğraf tutkusunu daha da derinleştirmek isteyen herkesi ağırlamaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Fotoğrafın temel prensiplerini öğrenmek ve kompozisyon becerilerinizi geliştirmek için düzenleyeceğimiz seminerlerimizle sizleri aydınlatmaya hazırız.

Temel Fotoğraf Eğitimi:

Fotoğraf temel eğitim seminerimizde, fotoğraf makinelerini kullanma, ışığın nasıl yakalanacağı, temel pozlama bilgileri gibi konuları kapsayacak detaylı bir eğitim sunacağız. Hem dijital hem de analog fotoğrafçılık alanında temel bilgileri içeren bu eğitim, başlangıç seviyesindeki katılımcılarımız için uygundur.

Fotoğrafta Kompozisyon Semineri:

Fotoğrafta kompozisyon, görüntülerin gücünü artırmak için kritik bir unsurdur. Bu seminerde, etkileyici kompozisyon tekniklerini öğrenmek, çekimlerinizi daha ilgi çekici hale getirmek ve hikayenizi güçlendirmek için kullanabileceğiniz stratejileri keşfedeceksiniz.

Tarih ve Yer:

Seminerler en fazla 5 kişilik gruplar halinde Sille Sanat Sarayı sergi merkezinde verilecektir. Her grup için seminer gün ve saatleri 2 Mart 2024 günü saat 14.00’da yapılacak olan tanışma toplantısında birlikte belirlenecektir.

Katılım için önceden kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Kayıt ve daha fazla bilgi için 0.542.7342 888 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adres:

Sille Sanat Sarayı

Şeyh Sadrettin Mahallesi, Turgutoğlu Sokak

Öncü Apt. No:32 Daire:1 Meram - Konya

Unutulmaz anılar biriktirmek ve fotoğraf sanatında ilerlemek için bu eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Sizleri aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.