Haberler

  • Haberler: 8.03.2024
  • Sayı: 531

 

 

 

Sille Sanat Sarayı'nın kadın üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü uluslararası bir etkinlikle kutladı. İtalya'nın en büyük derneklerinden biri olan Circolo Fotografico Arno derneği tarafından düzenlenen fotoğraf sergisinde, dünya genelinden 150 kadın üyenin eserleri sergilendi.

Serginin açılışı, zoom üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirildi ve aynı zamanda canlı olarak Facebook'ta yayınlandı. Bu önemli etkinlikte, Türkiye'den 40 kadın üye Sille Sanat Sarayı'nı temsil etti.

Sergide yer alan eserler, çeşitli konularda çarpıcı ve etkileyici fotoğraflar içeriyordu. Sille Sanat Sarayı üyeleri, Türkiye'nin sanat ve kültürünü uluslararası bir platformda başarıyla temsil etmiş oldu.

Bu etkinlik, kadınların sanat dünyasındaki varlığını ve katkılarını vurgulamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sergide fotoğrafları ile yer alarak Sille Sanat Sarayını başarı ile temsil eden tüm kadın üyelerimizi tebrik ediyoruz.

Sergide eserleri ile yer alan üyelerimiz: 

AYŞE YONGA, AYŞE SERAP DENİZ, BURCU ÖNAL YÜRÜYEN, CRISTINA  GARZONE, ÇİĞDEM SORGUT, DERYA  ARIKAN, DİLEK ATMACA, EMEL SEZER, EMİNE ÖZPINAR, FATMA DEMİR, FATMA GÖKMEN, FATMA SALT, FATMA AKIN, FERAY BİLİR, FİLİZ KÖPRÜLÜ, GÜLTEN YILDIZ, HATİCE AÇIKGÖZ, HÜLYA ÇAP, LÂLE ÇAKTI, MÜRŞİDE ÇİLENGİR, NESLİHAN AKÇA, NESRİN ATEŞ, NESRİN KILIÇ, NEŞE ARI, NURAN TAŞ, NURİYE ULUSOY, ÖZLEM GÜN BİNGÖL, PELİN ŞAHİN, RABİA  BUDAK, REYHAN TÜRK, SELCEN YILDIZ, SELMA DEMİRKOL, SELMA SEYİTDANLIOĞLU, SELMA ORANSAY, SEMA DEMİRKOL, SERAP ÖNCEBE, SEVGİ ÖDEMİŞ, SUNA  ADAK BULUT, ŞADİYE YILMAZ BİLİR, YELDA   AKILLIGÖZ