Haberler

  • Haberler: 8.03.2024
  • Sayı: 579

 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, kardeş derneğimiz Beyşehir Fotoğraf Topluluğunun kadın üyeleri ile birlikte Sille Sanat Sarayının kadın üyelerinin fotoğraflarının yer aldığı özel bir sergi, Ankara'nın gözde mekânlarından Zafer Sergi Salonu'nda açıldı. Bu anlamlı sergiye fotoğrafları ile katılarak değer katan kadın üyelerimize teşekkür etmek isteriz. Sizlerin katkısı, etkinliğin ruhunu ve çeşitliliğini daha da zenginleştirdi. Ayrıca, bu özel etkinlikte emeği geçen değerli üyemiz Selcan Yıldız'a ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne minnettarız.

 Sille Sanat Sarayı yöneticisi Şadiye Yılmaz Bilir yaptığı açılış konuşmasında bu etkinliğin, kadınların sanat ve kültür alanındaki önemli başarılarına bir kez daha vurgu yaparken, toplumumuzun kadınlara verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdiğini söyledi. Şadiye Yılmaz Bilir, Sille Sanat Sarayı olarak kadınların sesini daha da yükseltmek adına bu tür etkinliklerin devam etmesine gayret edeceklerini belirtti.

 Sergide Sille Sanat Sarayı kadın üyelerinden Çiğdem Sorgut, Dilek Atmaca, Emine Gedik, Fatma Gökmen, Feray Bilir, Filiz Köprülü, Gülten Yıldız, Hatice Açıkgöz, Nesrin Ateş, Selcan Yıldız, Selma Seyitdanlıoğlu ve Şadiye Yılmaz Bilir'in fotoğrafları yer aldı.